Tjenester

 

Event Management

Vi hjelper deg med hvilket som helst arrangement fra planlegging til gjennomføring og etterarbeid, eller i den grad du har behov for. Våre profesjonelle prosjektledere har lang erfaring innen arrangementer og vet hvordan man skal løse oppgavene på en best mulig måte.

IT-løsninger

Vi utvikler i samarbeid med kunde spesialtilpassede dataløsninger for å løse de spesifikke utfordringene kunden står ovenfor. For våre kunder har vi tidligere utviklet systemer for påmelding og adgangskontroll etter spesifikke krav, samt tilpassede systemer for websider, markedsføringsaktiviteter og kampanjer.

Teknisk produksjon

Teknikk som lyd, lys, scene, AV og så videre kan ofte være en stor del av et arrangement. Vi er svært erfarne på området, vet hva som kreves, og har et stort kontaktnettverk og gode forhandlingsmuligheter.

Markedsføring

Vi er erfarne markedsførere og PR-folk med spesialisering innen event og artist. Vi hjelper gjerne med å planlegge strategier og gjennomføre markedsføringsaktiviteter for arrangementer og artister.

Artistbooking

Trenger du artist til ditt arrangement? Prosessen med å finne den rette artisten, forhandle med ulike management byråer og arbeidet med papirer kan tidvis være krevende. Våre event managere tar seg gjerne av dette.

Location Management

Vi hjelper utenlandske eller langveisfarende produksjonsselskaper med et problemfritt opphold. Som lokal partner med lokal kjennskap besørger og koordinerer vi de behov produksjonsselskapet har.