Våre produkter

JoinInOnline

JoinInOnline er vår egen løsning for adgangskontroll og påmelding for noen få til ett tusen deltakere eller mer. Løsninger er utviklet i samarbeid med våre kunder for å dekke spesifikke behov som våre kunder og våre event managere har opplevd ved gjennomføring av flere arrangementer. Løsningen har store muligheter for spesialtilpassning og er derfor et utmerket valg til situasjoner der man har veldig spesifikke krav som må oppfylles og som ikke dekkes av de vanlige løsningene på markedet.

Website Manager

Sotra Media Website Manager (WM) er vårt eget CMS som drifter websider. Systemet er utviklet med fokus på å drive nettsteder for arrangementer og artister, men fungerer også utmerket for andre typer nettsteder. Systemet er moderne, enkelt å bruke og tilpasset de spesielle behov arrangører og artister har for sin digitale markedsføring på nett. Systemet kommer i ulike versjoner for arrangement, artist og vanlig nettsted. Løsningen har gode muligheter for spesialtilpassning etter spesifikke krav som måtte dukke opp. Systemet videreutvikles og oppdateres kontinuerlig.

Online Community Manager

Noen ganger ønsker man et nettsted som engasjerer og inkluderer publikum eller de besøkende i større grad enn det vanlige nettsteder gjør. Der kommer Sotra Media Online Community Manager (OCM) inn. Vår løsning for nettfellesskap inkluderer mye av de samme funksjonene i Sotra Media Website Manager, men er utvidet til å bygge et nettfellesskap for brukergenerert innhold, administrert av deg, i kombinasjon med ditt eget innhold.

Accredin

Accredin er navnet på vår portalløsning som dekker billettsalg, online markedsføring, engaging audience, statistikk, analyser og akkreditering av crew og deltakere. Accredin er både for arrangører, artister og publikum.